Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

maskers voor reproductie, kleinbeeldfilmstroken

€ 84,70 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Als hart van een opstelling om analoog filmmateriaal te reproduceren raden we het gebruik aan van een masker. Wanneer je dat vastzet in de opstelling komen je negatieven altijd zonder moeite weer precies op de juiste plek ten opzichte van de camera. Dit zijn maskers waar je een strook 35 mm kleinbeeld negatieven doorheen kunt schuiven, om ze één voor één te reproduceren.

Ze worden 3D geprint als drie onderdelen die verlijmd worden. Het materiaal vertoont wel de structuur van het printen, allemaal dunne lijntjes, maar is keurig glad.

De film loopt in een verdiepte baan van 35 mm breed, de zijkanten worden plat gehouden uitgaande van 0,3 mm filmdikte. Het is ook mogelijk er losse, enkele, negatieven in te plaatsen.

Afmetingen houders:
• Kleinbeeld filmstroken: 
Buitenmaat 6,4 x 8,6 cm
Opening: ± 25 x 37 mm
Dikte: maximaal 4 mm

We organiseren zo nu en dan een middag om het systeem uit te leggen, zowel de opstelling als het na de opname bewerken van de opnames tot een foto.

NB: We hebben ze niet altijd op voorraad, ze worden in kleine oplages geprint. Als u ze op zo'n moment bestelt kan het een paar dagen duren voor ze geleverd worden.

Korting: Wanneer u twee maskers tegelijk besteld, verschillende types naar keuze, krijgt u € 10,- korting. Diezelfde korting krijgt u ook wanneer u tegelijk met het masker één van de beide boeken uit onze webwinkel besteld.

Het bedrag wordt vanzelf teruggestrort.

© 2007 - 2018 nidfwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel