Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

maskers voor reproductie

€ 84,70 (inclusief 21% BTW)

Wanneer u het reproduceren van uw analoge materiaal liever thuis doet moet u vanzelfsprekend een eigen opstelling bouwen. Tijdens de worskhop bij het NIDF kunt u ook leren hoe zo`n opstelling gebouwd moet worden. Een onderdeel, en ook nog het onderdeel dat zorgt voor de hoogste verwerkingssnelheid is een goed masker om uw negatieven zonder gedoe op de juiste plek neer te leggen, Dergelijke maskers levert het NIDF. We maken ze zelf uit PVC, ze werken mooier dan ze er uitzien. U kunt ze bestellen, we hebben ze voor ingeraamde kleinbeelddia's, kleinbeeldfilmstroken en rolfilm (6x6), andere afmetingen kunnen uiteraard gemaakt worden, daarvoor moet u dan even kontakt met ons opnemen.

De levertijd kan wat variëren omdat ze op verzoek gemaakt worden en er soms ook onderdelen besteld moeten worden. Na bestelling ontvangt u bericht over de verwachte levertijd.

De buitenmaat is 20 bij 25 cm en ze zijn bedoeld om op enige afstand boven de lichtbron geplaatst te worden. Dat levert egale verlichting, je hebt geen last van stof op de lichtbron. Bij de maskers voor filmstroken zijn schroeven gebruikt, die komen aan de onderkant uit het masker, daardoor is het niet mogelijk om het plat op een lichtbak te leggen.

© 2007 - 2017 nidfwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel