Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Digitale zwartwitfotografie

€ 29,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Het boek 'zwart-wit fotografie' is geschreven door Eduard de Kam, en uitgegeven bij van Duuren media in de serie Focus op fotografie.

Het boek behandelt de verschillende manieren om tot een zwart-wit beeld te komen, plus de handigste manieren om die foto vervolgens zo verder te bewerken dat het ook echt een 'foto' wordt. Het gaat dan over scannen of reproduceren, over het omzetten van een negatief in een positief, zowel in Lightroom als in Photoshop, maar ook de digitale monochroom camera is een optie.

Verder komen de gereedschappen voor het doordrukken en tegenhouden en andere lokale aanpassingen die tegenwoordig mogelijk zijn. Zowel binnen de RAW omzetting als door middel van aanpassingslagen en maskers. Na de uitleg van de gereedschappen volgt een hoofdstuk waarin aan de hand van foto's wordt uitgelegd hoe met verschillende gereedschappen het gewenste eindresultaat bereikt kan worden.

Het NIDF zal het boek meegeven als naslagwerk bij de workshop digitale zwartwitfotografie die zo nu en dan gegeven wordt.

© 2007 - 2018 nidfwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel