Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

Fotograferen, van opname tot afdruk

€ 34,99 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Dit wordt een geheel herziene heruitgave van het standaardwerk over de fotografie, vanzelfsprekend digitaal tegenwoordig.

Het boek beschrijft de hele workflow voor de fotograaf, van de opname tot het gebruik van de foto. Het gaat over de techniek van het fotograferen. De techniek die de fotograaf de mogelijkheid geeft om het resultaat te controleren en daardoor naar zijn of haar hand te zetten. Door het juist gebruiken van de techniek worden onaangename verrassingen voorkomen.

Het boek is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de auteur, die stap voor stap alle fases van het traject zo efficiënt mogelijk behandelt. Het gaat dan om de techniek in de camera en in de computer en software. Keuze bij opname, bewerken, printen tot en met archiveren.

Een nuttig boek voor iedereen die fotografie echt serieus neemt, die de handelingen na de opname accuraat wil uitvoeren en die zeker wil zijn, dat het eindresultaat in welke vorm dan ook aan zijn verwachtingen voldoet.

De inhoud van het boek:
1. Begrippen, hierin worden de basisbegrippen waar je mee te maken krijgt uitgelegd, bestandstypes, kleurbeheer en nog veel meer.
2. Opname. Dit deel gaat over de eigenschappen van het objectief, de camera en de sensor en hoe je daar de beste resultaten uithaalt.
3. Bewerken. Drie stappen zijn er bij het bewerken: het aanpassen van de afwijkingen van objectief en camera, het corrigeren van je eigen fouten en tenslotte het aanpassen van de opname aan je eigen smaak en wensen.
4. Gebruiken van foto’s voor eigen afdruk of elders in drukwerk of print.
5. Archiveren, het systematisch opbergen van de foto’s, het toevoegen van informatie en het terugvinden van foto’s.
6. Over het nut van foto montages: panorama’s, HDR, focus stacking of echte montages.
7. Over het reproduceren van analoog fotomateriaal.

Prijs: € 34,99 incl. BTW en verzending.

Titel: Fotograferen - Van Opname Tot Afdruk

Auteur: Eduard de Kam

formaat: 17 x 24 cm

omvang: 200 pag.

© 2007 - 2018 nidfwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel