Vorige Artikel 5 van 6 Volgende

maskers voor reproductie, ingeraamde kleinbeeld dia's

€ 84,70 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Een masker, een aanleg of een houder voor het reproduceren van ingeraamde kleinbeelddia’s hoe u het maar noemen wilt. 
Dit masker is gemaakt van twee verlijmde platen PVC, de onderste meet 20 x 25 cm, met een opening van 40 x 45 mm. De bovenste plaat is teruggebracht tot de haakse aanleg aan twee kanten van de opening, is ook 2 mm dik en laat een rand van 5 mm langs de opening vrij waar het raampje op komt te liggen. Het werkt supersnel.

Mochten de dia’s ingeraamd zijn met anti-newton glas, dan heb je de keus ze in de raampjes te laten zitten, dat scheelt veel tijd, maar je verliest wel een beetje scherpte. Haal je ze uit die raampjes met glas, dan moet je ze in een masker voor kleinbeeldfilmstroken schuiven.

Buitenmaat: 20 x 25 cm
Opening: 40 x 45 mm
Opstaande rand: 2 mm hoog

We organiseren zo nu en dan een middag om het systeem uit te leggen, zowel de opstelling als het na de opname bewerken van de opnames tot een foto.

NB: We hebben ze niet altijd op voorraad, ze worden in kleine oplages gesneden met water. Als u ze op zo'n moment besteld kan het een paar dagen duren voor ze geleverd worden.

Korting: Wanneer u twee maskers tegelijk besteld, verschillende types naar keuze, krijgt u € 10,- korting. Diezelfde korting krijgt u ook wanneer u tegelijk met het masker één van de beide boeken uit onze webwinkel besteld.

Het bedrag wordt teruggestrort, u hoeft en kunt er geen kortingscode voor toe te voegen.

© 2007 - 2018 nidfwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel