Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

maskers voor reproductie, rolfilm, 6 x 9

€ 72,60 (inclusief 21% btw)
Aantal

Als hart van een opstelling om analoog filmmateriaal te reproduceren raden we het gebruik aan van een masker. Wanneer je dat vastzet in de opstelling komen je negatieven altijd zonder moeite weer precies op de juiste plek ten opzichte van de camera. Dit zijn maskers waar je een strook 6x9 negatieven op rolfilm doorheen kunt schuiven, om ze één voor één te reproduceren.

Ze worden 3D geprint als drie onderdelen die verlijmd worden. Het materiaal vertoont wel de structuur van het printen, allemaal dunne lijntjes, maar is keurig glad.

De film loopt in een verdiepte baan van 61,5 mm breed, de zijkanten worden plat gehouden uitgaande van 0,3 mm filmdikte. Het is ook mogelijk er losse, enkele, negatieven in te schuiven.

Afmetingen houders:
• 6x9 filmstroken: 
Buitenmaat 9 x 10,5 cm
Opening: ± 55 x 88 mm
Dikte: maximaal 4 mm

We organiseren zo nu en dan een middag om het systeem uit te leggen, zowel de opstelling als het na de opname bewerken van de opnames tot een foto.

NB: We hebben ze niet altijd op voorraad, ze worden in kleine oplages geprint. Als u ze op zo'n moment besteld kan het een paar dagen duren voor ze geleverd worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2019 nidfwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel